Friday, July 25, 2008

Summer!



Δύο χρόνια πέρασαν από τη δημιουργία αυτού του μπλογκ! Δύο χρόνια γεμάτα από ωραίες στιγμές, γνωριμίες με νέους ανθρώπους, ταξίδια, άγχη, απογοητεύσεις και πολλά πολλά άλλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα το συνέχιζα για τόσο πολύ, γενικά είμαι άτομο που βαριέται και αφήνει στη μέση πράγματα (κακό το ξέρω, αλλά όπως έχω ξαναπεί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο εύκολα).
Για μένα, ευτυχώς που υπάρχει η μπλογκόσφαιρα. Είμαι από αυτούς που τη θεωρούν ένα χώρο χρήσιμο, δημιουργικό, με τα θετικά να υπερτερούν από τα αρνητικά.

Τέλος, μιας και είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά, να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με πολλή ξεκούραση και πολλή θάλασσα!

Τα λέμε από Σεπτέμβρη!

Tuesday, July 22, 2008

!!!

Αποποιούμαι την τελειότητα!
Δεν θέλω να είμαι τέλεια, δεν μπορώ να είμαι τέλεια!
Ούτε στη δουλειά, ούτε στο σπίτι, ούτε στη μαγειρική, ούτε σαν φίλη, ούτε σαν γκόμενα!
Κουράστηκα ήδη!
Αφήνω, λοιπόν, την τελειότητα στους άλλους και ετοιμάζομαι για διακοπές!

Friday, July 18, 2008

Movie!


Αυτό το διάστημα ψάχνω να βρω καμιά καλή ταινία που να παίζεται σε θερινό σινεμά (για να ενισχύσουμε και τον θεσμό, τζάμπα τα ρεπορτάζ στις ειδήσεις για την "κρίση" που περνούν;), αλλά μάταια! Έτσι κατέληξα στο DVD του σπιτιού μου και αφού εξάντλησα τις πιο πρόσφατες, έπιασα τις πιο παλιές, τις κλασσικές! Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τις βλέπω ξανά και ξανά (και σίγουρα αξίζουν τα όσκαρ που πήραν)!
Εσείς έχετε δει καμιά ταινία που να αξίζει, σε θερινό;